Home » Fotowedstrijd 2020

Fotowedstrijd 2020

Kijk eens anders

Stadstuin de Hof blijkt nog altijd een verstopt pareltje in het hart van ons dorp te zijn.
Een mooie reden om, nu er vanwege het corona-virus geen optredens mogelijk waren, een fotowedstrijd uit te schrijven. Onder het motto ‘Kijk eens anders’ werden fotografen uitgedaagd foto’s op deze oude begraafplaats te maken.

Uit een 40-tal inzendingen werden door deskundigen van Museum Hilversum de foto’s beoordeeld en de prijswinnaars bepaald. Tijdens de afgelopen Open Monumentendagen vond de prijsuitreiking in de Hof plaats, waar onze begraafplaatsen-wethouder Arno Scheepers de winnende foto’s onthulde en de winnaars toesprak.

De eerste, tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Serge Steenman, Dick Brouwer en Hans Bol.Een bijzondere vermelding was er voor de foto “Pluisje” van de 8-jarige Livia Osai. Tenslotte werden aan Marleen de Bakker en Percy Poolman aanmoedigingsprijzen toegekend.

Naast deze winnende foto’s waren er vele andere prachtige inzendingen, welke we als stichting op gepaste momenten eveneens aandacht willen geven.

Tenslotte een woord van dank aan Museum Hilversum, Marian ter Borg en buurtgenoten die hielpen met hun inzet om dit alles mogelijk te maken!